Corridor, hallway by the orange lane, | homify
< >
 Corridor, hallway by The Orange Lane,
< >
 Corridor, hallway by The Orange Lane,
< >
 Corridor, hallway by The Orange Lane,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A home where tradition, art and innovation reside ; and the design reflected just that.  The client being a landscape designer by profession , one of the parameters kept in mind while designing was ‘the emphasis on green’. The client was keen on green which was kept in mind while designing. A few characteristic traits of the client’s own personal style were identified by the designer and implemented hence the feel of the home was unconventionally ethnic, green and fluid. Thus the home was a result of the client’s own personal taste meeting the designers signature stroke.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.