Living room by davonport | homify
<
 Living room by Davonport
<
 Living room by Davonport
<
 Living room by Davonport
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The living room which connects to the kitchen was designed to be a relaxed space for the family to gather within close proximity to those in the kitchen. The colour scheme from the kitchen carries through to this area with Farrow & Ball 'Pigeon' used to hand paint the media unit as well as the kitchen cabinetry.

Colour: Green
Material: Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.