HYLA Architects

HYLA Architects

HYLA Architects
HYLA Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Natural Geometry

A geometric screen inspired by nature fronts this western facing semi-detached house. Between the screen and the house is a two-storey outdoor covered space with a pond and a timber deck. The living, dining and dry kitchen extend beyond. On the 2nd storey, a family room has a TV-cum-shelf dividing it from the staircase. The master bathroom cantilevers dramatically into the outdoor space with its sunken bath and shower. At the top, the attic bathroom is made with cantilevered elements – shelf, sink, mirror and light.

Location
Singapore

Admin-Area